Finansleksikonet bruker cookies for å forbedre nettstedet. Finn ut mer her! 
                   

Typer av prosjekt
 

 

 

Typer av prosjekt
Klikk på bildet for å laste ned pdf versjon.

 

Produktuer og tjenester

Gi en forståelse av produktets/leveransens hensikt, egenskap, utseende og leveringsformat i detalj. Beskrivelsen av produktene/leveransene skal bidra til at det blir mulig å identifisere alle aktiviteter som må gjennomføres i prosjektet for å utvikle, evaluere og godkjenne produktet.

Produksjonsteknlogi

Forstå sammenheng mellom produktspesifikasjoner og krav til produksjonsteknologi. Ha kjennskap til grunnleggende tekniske prosesser i en verksted-teknisk produksjonsbedrift. Kunne vurdere potensialet for automatisering i produksjonsbedrifter.

Organisasjon

Hvordan organisere bedriften på en slik måte at ressursene en har utnyttes på en optimal måte. Utarbeide både individuelle og organisatoriske kompetanseplaner basert på markedsutviklingen både lokalet, regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

Adminstrativt

Hvordan prosjektere administrative systemer som snakker med hverandre, uten at informasjonen må deles flere ganger og gjennom flere kanaler.

 

Sentralt i alle prosjekter er verdiskapningen som prosjektet søker å skape, enten gjennom å arbeide smartere elelr ved å bruke ressursene på en slik måte at de skaper en merverdi for bedriften.