Finansleksikonet bruker cookies for å forbedre nettstedet. Finn ut mer her! 
                   

Regnskap er historien om den økonomiske virkeligheten.

Helt fra oldtidens Egypt, gjennom udødelige karakterer som Ebenezer Schrooge i den britiske juleklassikeren, er regnskap og regnskapsfører sett på som den som alltid hadde kontroll på pengene - helt ned til siste penny.

LovbokRegnskapsleksikonet skal være dine ressurssider i et landskap som blir mer og mer globalt, og hvor grensene mellom finans og regnskap viskes mer og mer ut. Med over 5 000 begreper, kan du skaffe deg en innsikt inn i en verden som for mange kanskje er lett uforståelig.

Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for at du som bruker skal ha et så komplett oppslagsverk som mulig. Og skulle det være begreper som du ikke finner her, er det bare å ta kontakt, så skal vi sørge for å få det lagt inn i biblioteket.

Graf

Finansleksikonet er ikke bare et oppslagsverk, det er også en ressursside for de som ønsker å analysere sin egen bedrift, skoler, lag og foreninger.

Under nyttige lenker vil du også finne videopresentasjoner av forskjellige tema fra regnskap, samt oppgaver du selv kan løse ved hjelp av Excel.

Husk!

Ditt bidrag til å gjøre dette nettstedet til det beste oppslagsverket for økonomiske begreper, er alltid velkommen. Så ikke nøl med å ta kontakt, dersom du ønsker å bidra med nyttige innspill.